onsdag, oktober 31, 2007

Arlanda

Jag väntar här i Arlanda , väntar på min flyg klokan 7 på morgon , jag miss sfi klas och alla kamrat hope dem få god tid på skolan ... hej då klas till jag kommer tillbaka 15...

7 kommentarer:

Anonym sa...

Vad roligt att du har skrivit ett inlägg Ramy. Hur är det nu? Var är du? Vad gör du? Vilket väder är det där. Här i Sverige har det snöat och jag har satt på vinterdäcken på min bil. Burrr!

Anonym sa...

jag är bra , mycket person här , mycket bilarna det är inte bra , jag tyckar om inte mycket pinaler , här mycket solljus , mycket varm , jag ha inte tid till gå simma , jag få inte svansk skrivboard på data , jag skrive in lexikon englisk ord och jag cut och past i comment hahahaha mycket hård ..... hej do

Anonym sa...

hej ramy

how lucky u are ...
vi är fortvarande i sfi leffes klass,vi har mycket att göra.Som roliga och som dåligt.I dag vi har skrivit för-för provet u dont wanna know how it was.
Vi önsker dig trevlig tid i ditt hemland .Hälsa alla människor i Egiptien och pussar kamelen.Och glöm inte att ta med dig gåva.


Vi ses hej dåååååååå

Anonym sa...

Hej Ramy

Vad bra det är mycket varmt där i Egypt.Här i Borlänge är mycket kallt.Vårför har du inte tid för simma.
Och vi har idag gjorde för-förprov men det var svårt.Vi hoppas att vi träffa dig så snabbt i skolan.Hej då.
Hälsninger.

Anonym sa...

Hej Ramy
vi hälse och vi hoppas vi har fina tid med dina familyjer och kompaser i ditt hemlant.Du säger att du har mycket varmt men vi väntar lang tid om sommaren.det är din tid så vi hoppas att du är mycket glad på det.vi tror att du ska tilbaka i klassen.hej då,hälsninger amna och farxiyo.

Anonym sa...

Hej kompis!
klassen är också bra och alla i klassen hälsade dig. Det är bra att kommer ihåg sig dina klasskamraterna och berättar oss vad du har sett.också vi väntar berättar oss mer roliga händelser som finns i Egyp när du ska kom tillbacka i klassen.
Med Välning Hälsningar
Liiban.

Anonym sa...

Hej Rami

Jag horde att du reste till Egypt.
Jag hoppas att du ska komtillbaka med frisk och gladger därför att du träffade med dina förarldrar, syskon, kompisar och sagt var du växte när du var ung.

Med vanliga hälsingar
Abdisalan