fredag, januari 11, 2008

Miljö


Veckans tema är miljö.
Här kan du som är intresserad av miljön lämna en kommentar. Skicka en kommentar där du berättar om din syn på miljön. Du kan också logga in och skriva ett nytt inlägg.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker att bilarna smutsar ner naturen i onödan. Jag menar att vi inte behöver köra så mycket bil som vi gör idag. Istället kan vi gå eller cykla. Kanske att vi behöver åka tåg eller buss också, men det är bättre om vi bor i närheten av våra arbeten.

Alltså, Om vi har nära till jobbet tänker vi på miljön!

Anonym sa...

I Holland finns det mycket vatten.
Landet ligger lågt där.

Anonym sa...

Hej! Jag ska skriva någon om miljön.Miljön är allt omger oss och som nödvänligt för att vi ska kunna leva.typ,luften vi andas,vattnet, vi dricker maten vi äter marken vi bor och många andra saker som vi utnyttjar.I mitt hem land finns det mycket krig och folk respektera inte miljon.De ta bort träd och andra saker som det är människor eller miljön. De exportera mesa grejar och lite då och då de sätt eld till farmer. träder och sjöar plats . i alla fall Vi måste skydda miljön för att alla dessa nödvändiga tillgångar ska räcka till oss själva.

Leif Bartholdsson sa...

Bra jobbat Maryam!
Du skriver riktigt bra och du behöver träna på vissa saker, som jag kan se. Förslagsvis kan vi sitta tillsammans och diskutera din text (ca: 5 minuter).